WELKOM, Home, Programma , ICC Activiteiten, Expositie , Contact, Links,

WELKOM OP ONZE SITE .

Laats bijgewerkt : 28 Februari, 2019

 

Ook dit jaar zal er weer een Expositie in de Speeldoos te Baarn worden georganiseerd.

U kunt komen kijken van 11 maart tot 23 april. Op maandag 18 maart vindt de Vernissage plaats tussen 1930 - 2100u. U bent van harte welkom.

Er worden ook weer een aantal kleine werkjes verloot. Deze worden speciaal door de leden voor deze gelegenheid gemaakt. Lootjes zijn die avond in de foyer verkrijgbaar.

        

                                                 groepsfoto van 2019

         

ICC is ontstaan uit de schildersgroep van Jaap de Ruig en opgericht in april 1978. Enkele leden zijn al vanaf het begin actief. Van september tot de kerstvakantie en van januari t/m april schilderen wij van 08.30 - 12.30 uur in de Speeldoos te Baarn.

Iedereen schildert  volgens zijn/haar eigen idee, abstract, aquarel, landschap, stilleven etc. en momenteel worden wij daarbij,van 10.00-12.00uur, professioneel ondersteund door Cinzia Bailo, die haar opleiding heeft gevolgd aan de kunstacademie van Turijn.

In elk voorjaar houdt ICC een expositie in de Speeldoos, elk lid mag enkele werken exposeren. In overleg met leden worden door haar ook workshops gegeven.

Lidmaatschap is  € 125,00 per semester.

Er zijn ongeveer 16 bijeenkomsten per semester van sep/dec en  16 x van  jan/april.

Heeft U interesse neem dan svp. contact op met  Jan Benschop.

Ook kunt u zich opgeven om u aan te sluiten bij onze vereniging, wij kunnen nog enkele leden plaatsen. Soms is er een wachtlijst. Kom ‘s maandags tussen 10.00 en 12.00 uur eens langs! Je mag ook 1 keer gratis meedoen, meld je aan bij Jan Benschop.

 

laatst bijgewerkt:: 28 Februari, 2019